ВИКО ГРУПС

 

СТРОИТЕЛСТВО И ПОЧИСТВАНЕ от А до Я
 

Кои сме ние?

Защо да изберете нас?

Нашият екип

Some Alt Text
Some Alt Text

„ВИКО ГРУПС“ ЕООД е фирма, създадена през 2018 година, със седалище град София. Водени от непрекъснатото ни желание да се развиваме, към днешна дата предлагаме на всички наши клиенти голямо разнообразие от строително-ремонтни дейности и почистващи услуги както на частни жилища, така и на търговски и бизнес сгради, детски градини и други.

 

Качеството на работа за нас е основен принцип, който поставяме на първо място. Затова в основата на нашата дейност са професионални машини и инструменти, както и висококачествени материали, които гарантират безупречното изпълнение на предлаганите услуги.

Some Alt Text

•На всеки наш клиент предлагаме безплатен оглед и най-добрите решения за почистване на дома или офиса.
 

•Изготвяме договор за изпълнение, в който подробно са описани всички дейности по почистване/ремонт, уточнени са цените и е  фиксиран крайният срок  за предаване на обекта.
 

•Това, заради което нашите клиенти ни ценят най-много, са не само висококачествените услуги, но и достъпните цени.
 

•В наше лице те виждат доверен и лоялен  партньор, който подхожда професионално към всеки детайл.

Нашият екип е лоялен, отговорен и надежден. Благодарение на него фирмата успя да се превърне в доверен и предпочитан партньор. Ние се стараем всеки да получава нужното уважение и възнаграждение, за да развива уменията си и да обича това, което върши. Така създадохме успешен механизъм, с който гарантираме перфектно изпълнение на нашата работа.