ВИКО ГРУПС

 

СТРОИТЕЛСТВО И ПОЧИСТВАНЕ от А до Я
 

„ВИКО ГРУПС“ ЕООД предлага абонаментно и еднократно почистване на домове, офиси, търговски и индустриални сгради, по индивидуална програма, съобразена с нужди на всеки клиент.

 

Почистване на домове:

 

Имате нужда от почистване на жилището Ви? Ние сме тук, за да Ви помогнем!  Опит, професионално оборудване и желание за постигане на идеални резултати – три неща, с които ние Ви гарантираме дом, блестящ от чистота!

 

Почистване на офиси:

 

Осигурете чиста и приятна работна  обстановка за Вас и Вашите служители – ние Ви гарантираме бързо и качествено почистване без смущение на  работния процес.

 

Почистване на прозорци:

 

Подарете си свободно време, а на нас оставете да извършим качествено и професионално почистване на прозорците във вашия дом, офис или административна сграда. Дълготрайни резултати на приемливи цени!

 

Почистване на щори:

 

Без значение от вида им – дървени, текстилни, алуминиеви или ПВЦ, без значение колко са замърсени - всички могат да бъдат почистени от нашия екип до съвършенство.

 

Машинно пране на мебели и облицовки:

 

Благодарение на нашите професионални машини и специални препарати, ние можем да премахнем всяко петно или замърсяване от Вашите любими мебели!

Крайният резултат ще Ви удовлетвори напълно

Почистване на твърди подови настилки:

Обикновените мопове и бърсалки натрупват мръсотия във фугите, затова ние препоръчваме чистенето на твърди настилки да се извършва със специално оборудване, предназначено за тази цел. Гарантираме Ви почистване в дълбочина и блестящ краен резултат!

 

Почистване на меки подови настилки:

 

Едни от най-големите магнити за прах и замърсявания, но и най-трудни за почистване - килими, мокети, черги, вече няма да бъдат проблем за Вас! Дълбоко проникнала мръсотия, кал, мазни петна – нямат шанс, защото ние имаме най-добрите машини и препарати, които почистват в дълбочина и възвръщат първоначалният им вид и удължават живота им.

 

Почистване на естествени настилки:

 

За да запазите за дълго красотата на вашите настилки от мрамор, гранит, варовик или травертин, задължително трябва да се доверите на професионализма ни, защото ние знаем структурата на всеки вид естествена настилка, какви са нейните особености, с какви препарати трябва да се третира и най-вече как да я запазим чиста и блестяща за по-дълго време.

 

Почистване след ремонт:

 

Неминуемо след всеки ремонт, било то малък или голям, се отделя фин прах, който се наслоява по тавани, стени, мебели и подове. Перфектното почистване е предизвикателство, с което ние можем да справим! Разполагаме с професионално оборудване и опит, които гарантират идеален блясък и чист вид на вашите помещения.

 

Почистване на жилищни входове:

 

Общите части в една сграда са най-натоварени като използваемост, затова и често са най-замърсени. Ежедневната им поддръжка е отговорност на всички в сградата. Предлагаме Ви отлично решение с абонаментно и еднократно почистване на общите части на вашата сграда.

 

АБОНАМЕНТНО И ЕДНОКРАТНО ПОЧИСТВАНЕ

 

Some Alt Text
Some Alt Text